KaliSel is een alternatief voor zout in voedingsmiddelen en voor een evenwichtigere voeding. Het kaliumchloride voor de voedingsindustrie voldoet aan de internationale voedselwetgeving.
KaliSel – Een alternatief voor zout in voedingsmiddelen en voor een evenwichtigere voeding
- Kaliumchloride voor de voedingsindustrie
- Natuurlijke oorsprong
- Bijzonder lage gehaltes aan nevenzouten
- Voldoet aan de internationale voedselwetgeving
- Neemt in de voedingsindustrie meerdere en complexe functies over, vergelijkbaar met natriumchloride
- Door de gelijkenis met natriumchloride, perfect voor gedeeltelijke vervanging
- Helpt het menselijk lichaam om in zijn kaliumbehoefte te voorzien
Aanbeveling voor gebruik
KaliSel bevat hoogwaardig kaliumchloride en wordt al op grote schaal door de voedingsindustrie gebruikt bij de productie van een verscheidenheid aan voedingsmiddelen. Het wordt onder andere gebruikt als additief en proceshulpmiddel, evenals voor de verrijking van voedingsmiddelen.
KaliSel is...